O Ολυμπιακός δεν προτίθεται να πληρώσει στην Μπράγκα τη ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ, που απαιτείται για την αγορά του Χασάν σύμφωνα με την «O’ Jogo».

Αυτό σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος στράικερ αναμένεται να επιστρέψει στους «αρσεναλίστας», οι οποίοι, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, δεν δείχνουν καμία διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις του για τον 26χρονο φορ, ιδίως από τη στιγμή που αναμένεται να αποχωρήσει ο βασικός στράικερ Ντιέγκο Σόουζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Χασάν στη σέζον που ολοκληρώθηκε είχε με τους Πειραιώτες 11 γκολ σε 22 αγώνες στο πρωτάθλημα.

A’ Bola: «Ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα τον Πέντρο Ενρίκε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Βιτόρια Γκιμαράες, Πέντρο Ενρίκε.

«Έχοντας χάσει την ηγεμονία του ελληνικού ποδοσφαίρου, χάνοντας τους τίτλους στις τελευταίες δύο σεζόν από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει να ξαναγίνει κυρίαρχος του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την υποστήριξη για την ανοικοδόμηση μιας ομάδας και δεν λείπουν οι στόχοι από την Πορτογαλία.

Ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι ο Πέντρο Ενρίκε, ο κεντρικός αμυντικός της Βιτόρια, που γνωρίζει καλά ο προπονητής, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 26χρονο Βραζιλιάνο, για δύο σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι είχε προτείνει την απόκτησή του στον Ολυμπιακό, αλλά οι διαπραγματεύσεις σκόνταψαν με την αδιαλλαξία του Λουίς Κάστρο, που τον θεωρούσε απαραίτητο.

Όπως είναι γνωστό ο Πέδρο Μαρτίνς, ήταν εκείνος που ανακάλυψε στη Βραζιλία και την Σιανόρτε, τον αριστεροδόδαρο στόπερ, Πέντρο Ενρίκε Περέιρα ντα Σίλβα ή πιο απλά Πεντράο, και τον πήρε στην Γκιμαράες το 2015.

Ο Ενρίκε έχει συμβόλαιο με την Γκιμαράες έως το 2022 και ρήτρα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η A Bola ορίζει τιμή αγοράς του τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και υπογραμμίζει ότι η πιθανή απόκτησή του δεν ακυρώνει την υπόθεση του Ρούμπεν Σέμεντο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης