Ο Τάσος Σιδηρόπουλος κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μεταξύ φυσούνας και αποδυτηρίων, ωστόσο φαίνεται πως ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά δεν… ξέρει ποιος είναι ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων». 

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στην έκθεσή του, που φέρνει στο φως η «Live Sport», δεν αναφέρει λέξη για το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά μόνο τη φράση «υπήρξε φραστικό επεισόδιο από διαπιστευμένους της γηπεδούχου ομάδας (Ολυμπιακός) προς τον διαιτητή του αγώνα»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρονται στην έκθεση: 

Αναφορικά με τον διαλαμβανόμενο αγώνα, γνωρίζονται τα ακόλουθα: 

1α) Μετά τη λήξη του αγώνα, υπήρξε φραστικό επεισόδιο εντός των αποδυτηρίων από διαπιστευμένους της γηπεδούχου ομάδας (Ολυμπιακός) προς τον διαιτητή του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) Μετά τη λήξη του αγώνα, έξωθεν της αθλητικής εγκατάστασης, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε εκπρόσωπο της φιλοξενούμενης ομάδας (Άρης), τραυματίζοντάς τον ελαφρώς στο κεφάλι και συγκεκριμένα κάτω από το αριστερό μάτι. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό της φιλοξενούμενης ομάδας (Άρης), εν συνεχεία αποχώρησε από την αθλητική εγκατάσταση. 

2) Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης