Ανάμεσα στους 40 ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 21 ετών, που θα μπορούσαν να λάμψουν το 2022, συμπεριλαμβάνεται ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά από την UEFA, σε σχετικό θέμα που παρουσιάζεται σήμερα στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

«Ο διεθνής με τη Γουινέα, που έφυγε από τη Λιλ το καλοκαίρι, είναι ένας μέσος που διαπρέπει ως νικητής στις διεκδικήσεις της μπάλας έχοντας δημιουργική επιρροή. Δεν είναι ψηλός, εξ ου και οι συγκρίσεις με τον Ενγκολό Καντέ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα uefa.com.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο 18χρονος Κύπριος επιθετικός της Ομόνοιας, Λοΐζος Λοΐζου.

Ανάμεσα στους άλλους της εκλεκτής «παρέας» που επέλεξε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βρίσκονται και οι Καρίμ Αντεγιέμι (Γερμανία-19 ετών-Σάλτσμπουργκ), Χάρβεϊ Έλιοτ (Αγγλία-19-Λίβερπουλ), Γκάβι (Ισπανία-17-Μπαρτσελόνα), Πιερ Καλούλου (Γαλλία-21-Μίλαν), Νόνι Μαντουέκε (Αγγλία-19-PSV Αϊντχόφεν), Νίκο (Ισπανία-19-Μπαρτσελόνα), Γέρεμι Πίνο (Ισπανία-19-Βιγιαρεάλ), Τζάκομο Ρασπαντόρι (Ιταλία-19-Σασουόλο), Κέφρεν Τουράμ (Γαλλία-20-Νις), Γιούριεν Τίμπερ (Ολλανδία-20-Άγιαξ), Αρσέν Ζακαριάν (Ρωσία-19-Ντιναμό Μόσχας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης