Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντίνος άσος τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στις δυνατότητές της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε πως αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλησπέρα. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε όσα κάναμε κόντρα στην Ατλέτικο αλλά και να βγάλουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε σε κομμάτια του παιχνιδιού με τη Μάλμε. Αν τα “παντρέψουμε” σωστά θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουβέντους», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντομίνγκες και πρόσθεσε:

«Για εμάς πάντα είναι κίνητρο να παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Αν και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα του Ολυμπιακού. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάρουμε το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, διότι θα μας φέρει σε καλή θέση στο μέλλον». 

Εν συνεχεία μίλησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν πιστεύει πως θα σκοράρει: «Μακάρι να σκοράρω αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πρώτα πρέπει να ρωτήσουμε τον Μίτσελ αν θα παίξω… Αν παίξω θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Και να έρθει το γκολ, καλώς, αν όχι μου φτάνει να πάρουμε το ματς».

Για τον κόσμο στο Καραϊσκάκη: «Το Καραϊσκάκη είναι μία έδρα που προκαλεί σεβασμό και δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο να παίξει εδώ. Αύριο θα χρειαστούμε τη στήριξή του κόσμου μας».

Για το γεγονός πως είχε φτάσει κοντά στη Γιουβέντους στο παρελθόν: «Είναι αλήθεια ότι ήμουν κοντά στη Γιουβέντους. Όμως, αυτό είναι παρελθόν και τώρα θα πρέπει να σκεφτώ το παρόν. Σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Κάρλος Τέβες αλλά και γενικά ένα σχόλιο για τη Γιουβέντους: «Δεν έχω μιλήσει με τον Τέβες. Στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους είναι πολλά που πρέπει να προσέξεις γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης