Ο Τσόρι Ντομίνγκες εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τυπου, για τον αυριανό επαναληπτικό με την Ντνίπρο στο «Καραϊσκάκη», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι υποχρέωση των παικτών της ομάδας του Πειραιά η νίκη-πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντομίνγκες:

Για το πώς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τη Ντνίπρο: «Eίναι υποχρέωσή μας να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας. Είναι αρκετό διάστημα που δεν παίζουμε καλά και θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Πιστεύουμε ότι έχουμε μία ομάδα που αξίζει να προχωρήσει, που αξίζει περισσότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω και να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Περισσότερο από τον κάθε παίκτη παίζει ρόλο η ομάδα».

Για τις αγωνιστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του στους τελευταίους αγώνες της: «Στην πορεία μας έχουμε συναντήσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης