Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες θα είναι για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη αυτό, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Παγκρήτιο, καθώς ο νεαρός άσος αναδείχθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου, παίρνοντας από αυτήν μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο αμυντικός μέσος των Πειραιωτών σε συνέντευξή του στη NOVA αναφέρθηκε στο ματς με την πρώην ομάδα του, ενώ μίλησε και για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα ανταποκριθούν με επιτυχία στα δύο αυτά παιχνίδια, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, μετά τις ήττες από τον Ατρόμητο και τη Μάλμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού:

Για την αγωνιστική απραξία των τριών εβδομάδων: «Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, στο οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε λόγω των αγώνων της Εθνικής. Αλλά απ’ την άλλη μας έκανε καλό αυτή η διακοπή, καθώς μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα είχαμε την ευκαιρία να μαζευτούμε και να συγκεντρωθούμε καλύτερα για τα δύο ματς που έρχονται με Εργοτέλη και Γιουβέντους».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «O Oλυμπιακός έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον κάθε παίκτη να δείξει τις ικανότητες του και να διεκδικήσει ότι μπορεί ο καθένας στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H άποψη του για τους αγώνες με τον Εργοτέλη και την Γιουβέντους: «Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις. Είναι πολλά τα παιδιά που ήρθαν στον Ολυμπιακό και σιγά σιγά θα δείξουν ότι έχουν καταλάβει τη νοοτροπία και την δυναμική που έχει αυτή η ομάδα».

Για τη μετάβασή του από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό: «Για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα. Διαφορετική δυναμική και άλλη ποιότητα έχει η μία ομάδα από την άλλη. Δίπλα σε αυτούς τους παίκτες στις προπονήσεις έχω να κερδίσω πολλά. Οι συνθήκες στον Ολυμπιακό με βοηθούν να μπω στο κλίμα της ομάδας. Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα από την στιγμή που έφυγα από τον Εργοτέλη αλλά είμαστε επαγγελματίες. Ο Εργοτέλης με βοήθησε να φτάσω εδώ που είμαι αλλά τα χρόνια περνάνε και τώρα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Η εικόνα του για τον Εργοτέλη: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα στην αρχή αλλά τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα γίνεται καλύτερος».

Για την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο:
«Oι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ακολουθούν πάντα την ομάδα. Θέλουμε την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι αγώνες όπως με την Γιουβέντους ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει από εμάς να δώσουμε το 100% και το μόνο που θέλουν είναι να δουν την προσπάθεια μας. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο σαν χώρα και το να εξαντλούν τα εισιτήρια οι φίλαθλοι μας είναι σημαντικό πράγμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης