Με δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποκάλυψε τι σκέφτηκε για να κάνει αυτήν την πανέξυπνη ενέργεια, που έφερε το γκολ της ισοφάρισης των Πειραιωτών στον αγώνα ρεβάνς επί του Άρη και έστειλε εν τέλει την ομάδα του Μαρτίνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Ήμουν απογοητευμένος που δεν πήρα την μπάλα πήγα ευθείας προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη την στιγμή αυτή η έμπνευση να μείνω εκεί πέρα, μήπως και γίνει κάτι που μετέπειτα συνέβη», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γκολ: «Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και απογοητευμένος που δεν πήρα την μπάλα πήγα ευθείας προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη την στιγμή αυτή η έμπνευση να μείνω εκεί πέρα, μήπως και γίνει κάτι που μετέπειτα συνέβη. Ευτυχώς που έστω και έτσι καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε».

Για την πρόκριση: “Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρω να κάνω και κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ακόμη σε ένα στόχο μέσα στη χρονιά στον δρόμο που θέλουμε, στον δρόμο του τελικού. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Είναι υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα σε όλους του τομείς. Έχουμε 25 παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο. Μακάρι να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης