Στα λάθη που έγιναν και κυρίως στο δικό του στάθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο, με τον Έλληνα διεθνή μέσο πάντως να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι « από εμάς θα εξαρτηθεί η πρόκριση»

«Θεωρώ πως σε αυτό το επίπεδο ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Από ένα δικό μου λάθος στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε το 1-0. Μετά το 20ο λεπτό προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, παίζαμε καλύτερα και κάναμε ευκαιρίες για το γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος αφήσαμε χώρους για να μπορέσουμε να ανεβούμε για να ισοφαρίσουμε και δεχθήκαμε το γκολ. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα… μάτια, πρέπει να βελτιωθούμε και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια» ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Κρητικός άσος.

Όσον αφορά στη συνέχεια είπε: «Όλα είναι στα πόδια μας, έχουμε μπροστά μας τα δύο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι, θα πάμε να παλέψουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για την εικόνα που έχει πλέον για τις Μαρσέιγ και Πόρτο και το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί είπε: «Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν αυτοί που πατούσαμε καλύτερα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, κάναμε ευκαιρίες. Εξαρτάται από εμάς το τελικό αποτέλεσμα στο γκρουπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης