Στον προ επταετίας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια,  για τον οποίο, αν και υπήρχαν καταθέσεις ότι ήταν «στημένος», σε πειθαρχικό επίπεδο δεν τιμωρήθηκε κανείς, αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, στην έκτακτη εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν», ρίχνοντας… βόμβες.

«Στην Ελλάδα ένα παιχνίδι είναι στημένο με αποδείξεις, στοιχεία και γεγονότα. Όλα τα άλλα είναι ψιλοενδείξεις. Με αποδείξεις και στοιχεία ένα παιχνίδι είναι στημένο μόνο το Ολυμπιακός – Βέροια όπου υπάρχουν πέντε καταθέσεις, τώρα όλα τα άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής, είπαν ότι ήταν στημένο. Μύτη δεν άνοιξε… Που είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, πειθαρχικά πείτε μου που είναι η υπόθεση; Πείτε το ότι συγκαλύφθηκε πειθαρχικά η συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του OPEN TV.

Ο δήμαρχος Βόλου εν συνεχεία δεν θέλησε να σχολιάσει την εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας Παναγιώτας Σπανού, για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, για τον μεταξύ τους αγώνα, δύο χρόνια αργότερα… «Επειδή είναι μια δικαστική υπόθεση εν εξελίξει, δεν μπορώ να σχολιάσω» αρκέστηκε να πει.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης