Οι φετινές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά κυρίως κόντρα στις τρεις αγγλικές ομάδες, Τότεναμ, Άρσεναλ και Γουλβς φαίνεται πως έχουν… ψήσει ιδιαίτερα τις ομάδες της Premier League για την περίπτωσή του.

Άλλωστε, οι Άγγλοι πάντα προσμετρούν λίγο παραπάνω το πώς αγωνίζεται κάποιος απέναντί τους, στον ρυθμό και το στυλ παιχνιδιού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν φυσικά από τους καλύτερους των «ερυθρόλευκων» σε αυτά τα εξαιρετικά απαιτητικά παιχνίδια και όπως φαίνεται το όνομά του αυτή τη στιγμή είναι ένα από αυτά που «παίζουν» για πολλές ομάδες, τόσο εντός όσο και εκτός Νησιού.

Την Κυριακή είναι χαρακτηριστικό πως προέκυψε μπαράζ δημοσιευμάτων για την περίπτωσή του, με τους Άγγλους να εμπλέκουν -εκτός από τις «γνωστές» ομάδες που θεωρητικά τον παρακολουθούν- και τη Λίβερπουλ!

Όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του διεθνούς μπακ για τη συγκεκριμένη παίκτη και έτσι προστίθεται στη λίστα των ενδιαφερομένων από τη Μεγάλη Βρετανία μετά τη Λέστερ, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Ρέιντζερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην ιδιαίτερα «αλμυρή» τιμή του, αφού οι Άγγλοι αναφέρουν ότι δύσκολα θα γίνει deal με λιγότερο από 22 εκατ. λίρες!

Την ίδια ώρα, οι «κόκκινοι» φέρονται να παρακολουθούν στενά και τον Ουσεϊνού Μπα για τη θέση του στόπερ, αφού και αυτός ήταν εξαιρετικός φέτος στο Λιμάνι από τη στιγμή που κέρδισε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ως προς τον Τσιμίκα, εκτός από τους Βρετανούς, ιδιαίτερο γκελ κάνει η περίπτωσή του και στην ηπειρωτική Ευρώπη, αφού μέχρι τώρα έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον των ιταλικών Νάπολι και Ίντερ, της γαλλικής Λιλ, της Πόρτο και των τουρικών Φενέρ και Γαλατά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιμίκας είναι «δεμένος» με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2022, ενώ φέτος μέτρησε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας και 7 ασίστ.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης