Μετά τα πορτογαλικά ΜΜΕ και ο αγγλικός Τύπος αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Μετά τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, τραυματίστηκε και θα μείνει για καιρό εκτός δράσης και ο Τζο Γκόμες, γεγονός που αναγκάζει τον Γιούργκεν Κλοπ να βρει λύσεις για την άμυνα των πρωταθλητών Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Mirror» η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο στόπερ τον ερχόμενο Γενάρη.

Η αγγλική ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες που, όπως αναφέρει το άρθρο, μετέδωσε η πορτογαλική τηλεόραση «SIC Noticias», τονίζοντας ότι η περυσινή θριαμβεύτρια της Πρέμιερ Λιγκ θα κινηθεί για την απόκτηση του πρώην στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πιο συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι η Λίβερπουλ θα κάνει πρόταση για πενταετές συμβόλαιο στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, προσφέροντας παράλληλα στον Ολυμπιακό το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, για να ανάψει το «πράσινο φως» στη μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στο «Άνφιλντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης