Ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεφ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δύσκολα θα ανατρέψει στον επαναληπτικό το 4-0, με το οποίο ηττήθηκαν οι Ρώσοι στο «Καραϊσκάκη».

«Είναι ένα σκορ που δύσκολα θα το ανατρέψουμε. Πήρε μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι παρότι δεχτήκαμε γκολ. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Καμπελά και χάλασαν κάποιοι συνδυασμοί μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαμε συνδυαστικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και ήταν δύσκολο να βγάλουμε επιθέσεις. Μετά το 2-0 ίσως θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά εμείς θέλαμε να βάλουμε το γκολ και για αυτό βγήκαμε μπροστά. Πήραμε το ρίσκο και δεν μας βγήκε. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας στη ρεβάνς για να ανατρέψουμε το σκορ».

Πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Καμπελά; Γιατί δεν τον αλλάξατε απευθείας;

«Κατά την πρώτη εκτίμηση θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θέλουμε να το δούμε όταν θα τον εξετάσει ο γιατρός. Δεν τον έβγαλα απευθείας, γιατί οι γιατροί μάς έδωσαν το «οκ», αλλά έδειξε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζοντας ότι έβαλε η Κράσνονταρ μέσα στην Πόρτο, την περιμέναμε πιο δημιουργική σήμερα. Υποτιμήσατε τον Ολυμπιακό;

«Όχι, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Αλλά εμείς περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μας βγήκε σήμερα και έχει προβάδισμα αυτός που σκοράρει πρώτος. Εχει προβάδισμα στην τακτική. Το δικό μας παιχνίδι δεν μας βγήκε. Ισως έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά μετά το 2-0. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημά μας και να βγάλουμε όλα τα καλά στοιχεία εναντίον της Λοκομοτίβ. Μετά από τέτοιες ήττες πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης