Απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα τεθεί αντιμέτωπος απόψε ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φιλοξενούν στις 22:00 (Cosmote Sport 2) την Μπάγερν Μονάχου στο «Καραϊσκάκη» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με στόχο την υπέρβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν ένα βαθμό στον όμιλο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα με ρόστερ που αγγίζει το 1 δις ευρώ και προκάλεσε τρόμο την περασμένη αγωνιστική, συντρίβοντας με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Πάντως άπαντες στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων το ματς με τους Βαυαρούς, προκειμένου να φτάσουν σε μία ιστορική νίκη.

Άλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι  «ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν αρκείται με την ισοπαλία. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος εμείς θέλουμε τη νίκη. Πάντα θα προσπαθούμε να φτιάχνουμε φάσεις και να βάζουμε γκολ. Ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, οι Βαυαροί έχουν έρθει με απόλυτη αποφασιστικότητα στην Αθήνα. Οι δύο «γκέλες» στο πρωτάθλημα (ήττα με 1-2 από την Χοφενχάιμ στο Μόναχο και ισοπαλία 2-2 με την Άουγκσμπουργκ στο ντέρμπι της Βαυαρίας) έχουν κάνει τους Γερμανούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση κι έχει κάνει εδώ και καιρό sold out.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τρεις παίκτες στα χαφ, οι οποίοι αναμένεται να είναι οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης.

Στην επίθεση θα παίξουν στα πλάγια οι Ποντένσε και Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί αναμένεται να παραταχθούν με τους: Νόιερ, Κίμχ, Παβάρ, Ερνάντες, Αλάμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Κομάν και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Ο 36χρονος Ολλανδός θα διευθύνει για τέταρτη φορά αγώνα των Πειραιωτών.

Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς, Χέσεκλ Στέγκστρα, Κέβιν Μπλομ, ενώ στο VAR θα είναι ο Γιοκίμ Καμπουίς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης