Μαρτίνς: «Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για το ρόστερ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 21:17
Μαρτίνς: «Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για το ρόστερ»

Tην ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με το Αμβούργο (1-1) εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας μεταύ άλλων ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας.

«Θα το γνωρίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφορικά με την εικόνα του σημερινού φιλικού ο Μαρτίνς επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες.

Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».

Σχετικά με την απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας είπε: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».

Τέλος, για την κατάσταση του Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του είπε: «Ακόμη δεν έχω κάποια πληροφόρηση, θα πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 21:30