Στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου εστίασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παρομοιάζοντάς τον με… πίστα για πατινάζ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν μοιάζει με ποδοσφαίρου, αλλά με πίστα πατινάζ. Οι παίκτες δεν είχαν σταθερότητα και κανένας δεν ήθελε να παίξει σε αυτόν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα», σχολίασε ο Πορτογάλος.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός βελτιώθηκε, έγιναν φάσεις από την πλευρά μας, υπήρξε βελτίωση του θεάματος, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν καλής ποιότητας εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες ήθελαν περισσότερο να δημιουργήσουν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα λάθη των ποδοσφαιριστών του, απάντησε ότι «προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε ή να διορθώσουμε τα λάθη μας. Όμως, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ποια από τις «μεγάλες» ομάδες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα στη Σούπερ Λίγκα ήταν πιο ανταγωνιστική; «Το πρωτάθλημα θα είναι μέχρι το τέλος πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο Άρης κάνει μια καλή πορεία και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον ως το τέλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης