Μαρτίνς: «Πάμε για τη νίκη στο Μπακού»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 13:05
Μαρτίνς: «Πάμε για τη νίκη στο Μπακού»

Σύνθημα νίκης για τον επαναληπτικό με τη Νέφσκι Μπακού έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση του Μπουχαλάκη, του Παπασταθόπουλου και αν υπάρχει κάποιο άλλο απρόοπτο μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι. Έχουμε τις απουσίες όπως του Κρίστινσον, του Σωκράτη, του Ντρέγκερ, του Καμαρά, του Μπουχαλάκη, του Ανδρούτσου, τον Αγκιμπού, τον Όλεγκ, που δεν θα έρθουν μαζί μας. Ωστόσο έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε την αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν πάμε για μία ισοπαλία, αλλά για μία νίκη. Έχουμε την πεποίθηση και τη σιγουριά πως θα τα καταφέρουμε».

Για την παράδοση του Ολυμπιακού στα προκριματικά: «Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα. Είναι δύσκολα γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κρίνονται σε αυτή την περίεργη φάση του καλοκαιριού. Μυστικά δεν υπάρχουν. Δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία κατά την προετοιμασία ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα πρέπει να είναι σωματικά και τακτικά για να είναι οι παίκτες έτοιμοι. Είναι σημαντική η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, ώστε να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δουλέψαμε αρκετά και στη συνέχεια τα πράγματα πηγαίνουν όπως έχεις σχεδιάσει».

Για τη διαχείριση ενός τόσο απαιτητικού αγώνα: «Μου αρέσει να δίνω λύσεις. Τα προβλήματα υπάρχουν, όμως υπάρχουν και λύσεις. Μου αρέσει να δίνω λύσεις σε ό,τι προκύψει. Μπορεί να προέκυψαν προβλήματα, όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε δυσκολία. Είμαστε εδώ γιατί αξίζουμε. Όσοι είναι εδώ βρίσκονται εδώ γιατί αξίζουν. Έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση στο σύλλογο που λέγεται "Ολυμπιακός" και έχουμε την πίστη, αφού έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, για να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Νέφτσι: «Ναι, έχουμε πληροφορηθεί για την κατάσταση του γηπέδου».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 13:49