Να αποδείξει ότι του έγινε μάθημα το… πάθημα απέναντι στη Λουντογκόρετς καλείται να αποδείξει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα πλέι οφ του Europa League.

Την Πέμπτη οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Σλοβάκους, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι «ήρθε η ώρα να δώσουμε απαντήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ρόνι Λόπες, καθώς και στην πιθανότητα να αγωνιστούν οι Βάτσλικ και Ονιεκούρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα υπάρξει αλλαγή της λίστας με την είσοδο του Ρόνι Λόπες: «Είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα για το αυριανό παιχνίδι. Θα πρέπει να προπονηθεί πρώτα σήμερα, να δείξει ότι είναι πραγματικά έτοιμος και να διεκδικήσει τη θέση του. Επομένως, είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα. Θα αποφασιστεί το βράδυ, αλλά όχι για το αυριανό παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το στοιχείο που θα ήθελε να δει σε σχέση με το προηγούμενο ματς: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να δούμε βελτιωμένα, όπως η επίθεση μας. Καλύτερη ποιότητα μεταβιβάσεων. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιωθούμε, και κυρίως στη θέληση. Είναι μία αρνητική στιγμή, αλλά υπάρχουν πράγματα να διεκδικήσουμε στο μέλλον. Πιστεύω στη θετική απάντηση αύριο, περιμένω να δω αντίδραση, να δείξουμε ότι υπάρχει πρόοδος και να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης αυτό που θέλω να δω, όπως στο παιχνίδι της Βουλγαρίας, είναι ότι στην παράταση δείξαμε μεγαλύτερη θέληση με παίκτη λιγότερο. Αυτό θέλω να το ξαναδώ αύριο».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τικίνιο: «Ο Τικίνιο είναι στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα σε κάποιες ασκήσεις, όχι όμως σε αυτές που απαιτούν επαφή. Θα βελτιωθεί η κατάσταση του, και τον προετοιμάζουμε να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή».

Για το αν υπάρχουν οι ελπίδες συμμετοχής για τους Βατσλίκ και Ονιεκούρου: «Όπως είπαμε όλοι είναι διαθέσιμοι εκτός απ’ τον Ρόνι και τους τραυματίες. Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βατσλίκ είναι παίκτης με εμπειρία που τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει απ’ τα πρώτα παιχνίδια. Τον υπολογίζουμε για το μέλλον, ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ο Ονιεκούρου είναι ενταγμένος, έχει γίνει μέλος της ομάδας, είναι πολύ πιθανό, όπως ισχύει και για όλους τους παίκτες, να παίξει. Όμως για το ποιος θα παίξει αυτό θα το δείτε αύριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης