Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν χαρακτήρα και μπήκαν στο γήπεδο να τα δώσουν όλα μετά από μια δύσκολη εβδομάδα που πέρασαν, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι: Δείξαμε χαρακτήρα. Όλοι έδειξαν ότι έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα. Δεν βρίσκω άλλη λέξη να περιγράψω αυτή την ομάδα παρά μόνο “χαρακτήρας”.

Για το χειροκρότημα στον Ελ Αραμπί: Όχι μόνο ο Γιουσέφ, αλλά όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι άξιζαν το χειροκρότημα γιατί μετά από ένα κουραστικό διάστημα με ταξίδια και μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Δεν αξίζει μόνο στον Γιουσέφ αυτό το χειροκρότημα, αλλά σε όλους τους παίκτες.

Για το ότι αυξήθηκε η διαφορά από τον δεύτερο: Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο συνέβη ακριβώς το ίδιο με το πρόγραμμα. Τηρούμε πάντα την υπόσχεση μας να παίζουμε για τη νίκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόγραμμα παίζουμε για τη νίκη και αυτό δείχνει την προσωπικότητα που υπάρχει στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις εθνικές ομάδες: Tο πρώτο που ελπίζουμε είναι να γυρίσουμε υγιείς. Θα έχουμε το χρόνο σε παίκτες να ξεκουραστούν. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά το πρόγραμμα μας ήταν συνεχώς με παιχνίδια και είχαμε μία ώρα να προετοιμάσουμε τα ματς. Με κάποιους παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο αυτό το διάστημα και σε κάποιους άλλους θα δώσουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούν κάτι που δεν το είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης