Απόλυτα ευχαριστημένος από την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας του και το εντυπωσιακό 3-0 επί της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επαίνεσε όλους τους παίκτες του για την εικόνα που κατέθεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Σουκρού Σαράτσογλου».

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα. Τα νούμερα δείχνουν ένα εύκολο ματς, ήταν όμως δύσκολο. Αν δεν είχαμε βάλει το γκολ τις στιγμές που έπρεπε, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Ηταν δύσκολο, η Φενέρ μας πίεσε σε όλες τις γραμμές, αλλά ήταν μία δίκαιη νίκη» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για το πώς κατέληξε στη συγκεκριμένη ενδεκάδα και στο 3-4-3 που παρέταξε στον αγώνα με τους Τούρκους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προχωρήσαμε σε αυτές τις επιλογές με πάρα πολύ δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι η Φενέρ θα ασκούσε πίεση. Χρειαζόταν ένας παίκτη σαν τον Μπα, παρόλο που ξέραμε ότι δεν ήταν η θέση του. Χρειαζόμασταν κάποιον που θα αντισταθεί, έναν παίκτης με τα χαρακτηριστικά του. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο γι’ αυτή την επιλογή, παρόλο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλους παίκτες».

Όσο για την εμφάνιση και τα γκολ που πέτυχαν οι Τικίνιο και Μασούρας; «Είναι ευχάριστο για προπονητή να έχει τέτοιους πονοκεφάλους. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και θα χρησιμοποιηθούν. Ο Τικίνιο βρίσκεται σε καλύτερη φάση, είμαι ευχαριστημένος για όλους τους παίκτες».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης