Συνέντευξη σε κανάλι της Βραζιλίας παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και την επιστροφή στη δράση, τονίζοντας ότι συμφωνεί με τον νέο κανονισμό των 5 αλλαγών.

Μέρος της συνέντευξης του Πορτογάλου προπονητή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση στον Ολυμπιακό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού: «Τώρα κάνουμε pre-season. Είναι σαν να είμαστε σε καθεστώς προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες μας έκαναν προπονήσεις στο σπίτι για αρκετές εβδομάδες και μας έδειξαν ότι πνευματικά και σωματικά γύρισαν καλά. Δεν θα έχουμε φιλικά πριν την επανέναρξη της σεζόν, όπως γίνεται σε συνθήκες προετοιμασίας, κάτι που επιφέρει πιο μεγάλη δυσκολία. Υπό αυτήν την έννοια το να μπορούμε να κάνουμε 5 αλλαγές σε έναν αγώνα είναι σημαντικό, διότι έτσι μειώνουμε το ρίσκο τραυματισμού».

Για την πανδημία και τις επιπτώσεις της: «Το οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας θα γίνει αισθητό παντού. Θα μας ωθήσει και θα μας αναγκάσει να επαναξιολογήσουμε το ποδόσφαιρο και τις ομάδες παγκοσμίως. Ειδικά όταν υπήρχαν ομάδες με μπάτζετ που ήταν απίστευτα και ξέφευγαν από την πραγματικότητα, όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και γενικότερα».

Για τον Ολυμπιακό και το μοντέλο του ως προπονητής: «Το μοντέλο που εφαρμόζω ως τεχνικός είναι να μεταφέρω τις εμπειρίες που είχα από τις πιο χαμηλές βαθμίδες μέχρι τώρα που είμαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, αλλά και τις παραστάσεις που είχα ως παίκτης. Είναι αναγκαίο σε στιγμές υπέρτατης δυσκολίας να είσαι δημιουργικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης