Στη σημασία των τριών βαθμών της νίκης (2-1), που κατέκτησε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς στο Αγρίνιο, με τον προπονητή των Πειραιωτών να παραδέχεται μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη.

«Ο Παναιτωλικός έδειχνε το τελευταίο διάστημα πόσο καλός είναι. Έχει πετύχει δύο νίκες, άρα έπρεπε να παίξουμε σοβαρά. Εμείς δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι, μας έλειπε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι και ο Παναιτωλικός με την αξία του εκμεταλλεύτηκε τα αδύνατα σημεία μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι βαθμοί που κερδίζουμε εδώ ή στην Τούμπα είναι το ίδιο. Σήμερα ξεκινήσαμε άσχημα το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη και δεν παίζαμε όπως έχουμε συνηθίσει».

Ο Μάρτινς αναφέρθηκε ακόμη και στην «ενδεκαδάτη» παρουσία του νεοαποκτηθέντα Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και του Ντρέγκερ: «Για πρώτο παιχνίδι ο Ρέαμπτσιουκ ήταν πάρα πολύ καλός, ο Ντρέγκερ είχε πολύ καιρό να παίξει, αλλά αγωνίστηκε καλά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και για τον Όλεγκ».

Καταλήγοντας ο τεχνικός των Πειραιωτών μιλώντα για το αποτέλεσμα και την εικόνα των παικτών του, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης