Στη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το κυριακάτικο (20/3) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για τη 2η αγωνιστική των play off, προκειμένου να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον εφετινό τίτλο, στάθηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του είναι απόλυτοι επαγγελματίες, όμως μίλησε και για την κόπωση που έχει αρχίσει να βγαίνει στην ομάδα του, έπειτα από δύο χρόνια με σερί αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά όπως όλα τα ματς που παίζουμε στο γήπεδο των Ιωαννίνων είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε στα playoffs που βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Επομένως, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για την παράδοση του Ελ Αραμπί στο γήπεδο του ΠΑΣ και το αν έχει το προβάδισμα σε αυτό το ματς:

«Ο Γιουσέφ είναι ένας επιθετικός και οι επιθετικοί παίρνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση από τα γκολ. Τελευταία πραγματικά είναι καλά η απόδοση και η αυτοπεποίθησή του. Έτσι, είναι ένας παίκτης που είναι πάντα χρήσιμος για την ομάδα, γιατί πάντα βοηθάει τον Ολυμπιακό στο να σκοράρει».

-Για το αν σκέφτεται ότι ο Ολυμπιακούς θα είναι στους ισχυρούς στις καλοκαιρινές κληρώσεις:

«Θα μιλήσω για αυτό όταν είναι σίγουρο. Φυσικά, και θα ήταν πολύ καλό να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ σκληρά όσον αφορά την κούραση των ποδοσφαιριστών και θα θέλαμε φυσικά να κερδίσουμε 15 μέρες ξεκούρασης. Όχι μόνο για τη φυσική κατάσταση των παικτών, την αποκατάσταση και την ξεκούρασή τους, αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση και την πνευματική τους δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό επομένως, να ξεπεράσουμε έναν προκριματικό γύρο. Έχουμε την ευκαιρία το καλοκαίρι να έχουμε κάποιες διακοπές, που τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε. Αυτό έχει ως συνέπεια και την απόδοση. Φυσικά, είναι επαγγελματίες, δεν μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό, προηγείται η επαγγελματική τους ζωή, όμως είναι φανερή η κόπωση που έχει συσσωρευτεί από τα παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης