Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς έπειτα από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1. Ήταν η πρώτη νίκη σε παιχνίδι προετοιμασίας για τους «ερυθρόλευκους», καθώς είχε προηγηθεί χθες (24/6) η ήττα από τη Ριντ (0-2). «Είδα θετικά πράγματα στο α’ μέρος και ενδιαφέροντα στο β’. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση. Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και θέλω να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Για να προσθέσει στη συνέχεια για το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα του: «Χρειάζεται να δουλέψουμε πάνω στην αντεπίθεση, όταν μας κάνουν επίθεση και η άμυνά μας είναι ψηλά. Επίσης, όταν πιέζουμε ψηλά δεν το κάνουμε σαν ομάδα, το κάνουμε μεμονωμένα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε. Είναι λογικό να μην τα εφαρμόζουμε ακόμη, δεν είχαμε χρόνο μαζί. Όπως και στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν φτάνουμε όσο βαθιά θα θέλουμε. Έχουμε χρόνο μπροστά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του Λεονάρντο Κούτρη. Ο αριστερός αμυντικός πέρασε ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο στο 84ο λεπτό αντικαταστάθηκε. Τα μέλη του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρολεύκων» έβαλαν ψυκτικό στους προσαγωγούς του Κούτρη και του έκαναν διατάσεις για κράμπες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης