Την ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη (4-0) του Ολυμπιακού επί του Αστέρα στην Τρίπολη εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέκεται μεταξύ άλλων στην αποτελεσματικότητα που είχε η ομάδα του κόντρα στους Αρκάδες.

«Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και σήμερα καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε και χαιρόμαστε για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε πόσο καλοί ήμασταν. Εμείς προσαρμοστήκαμε και αν και σε κάποια σημεία μας έλειπε η ένταση ο Μασούρας, παίζοντας ως δεύτερος επιθετικός, μας έδωσε πνοή. Εμείς έχουμε δουλέψει και καταφέραμε να βγάζουμε αντίδραση σε κάθε κατάσταση.

Ο Αστέρας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που κρατάει μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει, ωστόσο σήμερα τους κάναμε να παίξουν άμυνα και πήραμε τον έλεγχο με την πολύ καλή ποιότητα που έχουμε» ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στη NOVA.

Κληθείς δε να σχολιάσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Πειραιά με τον κορωνοϊό, είπε: «Όλοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που πέρασαν αλλά έχουμε δείξει πως έχουμε ξεπεράσει τον covid και θα μάθουμε πλέον να ζούμε με αυτόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης