Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ (4-0), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο «Καραϊσκάκη».

Πάντως ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε ότι η ομάδα του δεν έχει προκριθεί ακόμα, ενώ μεταξύ άλλων αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον φροντιστή των «ερυθρόλευκων», που έχασε τον πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον φροντιστή μας, τον αγαπημένο μας Δήμο, που έχασε τον πατέρα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είναι πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τον κάνουμε να νιώσει λίγο καλύτερα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Εν συνεχεία ο Μαρτίνςι επισήμανε ότι «… στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δει πολλά και θα αρχίσουμε το παιχνίδι σαν να ήταν 0-0».

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δήλωσε: «Είναι ένας γενναίος παίκτης, χαιρόμαστε που τον έχουμε και είχε αυτή την επιτυχία. Έχει πολλά να μάθει, αλλά έχει πολύ ταλέντο. Εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που παίρνει. Είναι νέος και είναι ακόμη στην αρχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος προπονητής που κρατά σε πέμπτο σερί ματς τον Ολυμπιακό με το μηδέν στην άμυνα στην Ευρώπη είπε: «Δεν με ενδιαφέρουν οι στατιστικές αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε και δεν δέχτηκε ξανά γκολ. Αυτό δείχνει πως έχουμε σταθερότητα και έχουμε ένα καλό σύνολο. Ο στόχος της πρόκρισης ακόμη δεν έχει επιτευχθεί, ενώ αρχίζει το πρωτάθλημα το Σάββατο, που είναι ο μεγάλος μας στόχος».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης