Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της ρεβάνς με την Λουντογκόρετς (10/08, 21:00, Mega, Novasports 2HD, 1-1 ο πρώτος αγώνας) στην Βουλγαρία και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έδωσε σήμερα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται να πιέσει περισσότερο και να είναι πιο επιθετική στη ρεβάνς, ενώ υποστήριξε πως είναι υπέρ της κατάργησης του εκτός έδρας γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς, είπε:

Για το εάν πιστεύει ότι η μείωση των προπονήσεων λόγω των πυρκαγιών θα δημιουργήσει πρόβλημα είπε: «Όχι η ομάδα δεν πρόκειται να επηρεαστεί ψυχολογικά ή σωματικά. Απόλυτα και τέλεια προετοιμασμένοι είμαστε. Ήταν φυσικό επακόλουθο η μείωση των προπονήσεων. Αλλά δεν έχει καμία σημασία με τον βαθμό ετοιμότητάς μας, η ομάδα θα πάει στον αγώνα απόλυτα προετοιμασμένη».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο ματς: «Αυτό που επηρέασε την απόδοση μας στο πρώτο μέρος είναι ότι δεν καταφέραμε να πιέσουμε. Να παίξουμε πιο επιθετικά. Βελτιώθηκε στο δεύτερο και θα πρέπει να προσέξουμε να το κάνουμε πράξη από την αρχή. Επίσης πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Πρέπει να το εμποδίσουμε. Αλλά κυρίως πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δική μας επιθετική λειτουργία και να μπορέσουμε να πληγώσουμε καλύτερα την άμυνα του αντιπάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το εάν είναι όλοι οι παίκτες στο 100% για να βοηθήσουν: «Ξεκάθαρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Με εξαίρεση τον Αβραάμ όλοι είναι έτοιμοι και μία εβδομάδα προπονήσεων για Σωκράτη, Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Ξεκάθαρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Για το εάν συμφωνεί με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Έχω δηλώσει πως είμαι υπέρ της ακύρωσης του εκτός έδρας γκολ γιατί αυτό κάνει πιο ανταγωνιστικό το ματς. Ιδιαίτερα όσον αφορά την παράταση. Βοηθούσε τις ισχυρές ομάδες αυτό. Όμως τώρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες τα πράγματα είναι πιο ανταγωνιστικά και το ματς γίνεται πιο ενδιαφέρον. Με τον παλιό κανονισμό θα πηγαίναμε με μειονέκτημα. Τώρα δεν είναι έτσι. Ο τελικός παίζεται σε δύο μέρη. Για εμάς είναι ένας τελικός και έτσι θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα. Με τον νέο κανονισμό τα πράγματα ξεκινάνε από την αρχή και για τους δύο».

Για το γεγονός ότι το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να προκριθεί μετά από ισοπαλία στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και εάν αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο πέρα από το ότι εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό. Το μόνο που πρέπει είναι να παίζουμε όπως πάντα. δεν κοιτάζουμε τις στατιστικές. Πρέπει να κοιτάμε το τώρα, ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς και τις δυσκολίες και είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν κοιτάζουμε το παρελθόν, δεν το έχουμε κάνει ποτέ».

Όσον αφορά τους παίκτες, εκπροσωπήθηκαν στην συνέντευξη Τύπου από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος όταν μπορώ να βοηθάω. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάμε. Είμαι 100% έτοιμος, νιώθω πολύ καλά. Στο πρώτο ματς είχαμε αρκετές δυσκολίες, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Για αύριο είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο παιχνίδι και σε πρόκριση».

Για το τί πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είπε: «Πραγματικά όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς, έχουμε στόχο να προχωρήσουμε. Επομένως θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλω κι εφέτος να είμαστε στους ομίλους, είναι σημαντικό για εμάς. Γνωρίζουμε πως έχουμε την ποιότητα. Πληγωθήκαμε από τον κορωνοϊό, πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Για εμάς είναι ένας τελικός και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης