Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν «σκασμένος» με την εξέλιξη στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-1), τονίζοντας πως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Ουσεϊνού Μπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πάντως, πως τίποτα δεν είναι ακόμη τελειωμένο στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» και θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους στη ρεβάνς του «Emirates».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Καταρχάς είχαμε ελπίδα ότι θα ξεκινήσει ο Μπα, το προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν τα κατάφερε. Γυρίσαμε τον Εμβιλά στην άμυνα και αυτό άλλαξε την ισορροπία της ομάδας. Έκανε την ομάδα να μπει χωρίς αυτοπεποίθηση. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα, αλλά η ομάδα κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία. Είχαμε λιγότερες, αλλά καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Τα πήγαμε καλύτερα μετά την ισοφάριση. Θα μπορούσαμε σκοράρουμε δεύτερο γκολ με τον Αραμπί. Μετά το δεύτερο η Άρσεναλ απέκτησε αυτοπεποίθηση και πέτυχε το 1-3. Σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα…» ανέφερε αρχικά ο Μαρτίνς και πρόσθεσε για τη φάση του δεύτερου γκολ της Άρσεναλ:

«Ήταν μία από τις αποφάσεις του διαιτητή που επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις του αντιπάλου. Οι αποφάσεις ήταν υπέρ της υποτιθέμενης μεγαλύτερης ομάδας. Θα έπρεπε να την αναλύσει περισσότερο, όμως τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε μιλώντας για τη ρεβάνς στο Λονδίνο: «Στο μυαλό μας τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα πάμε στο Λονδίνο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας. Στο μυαλό μας δεν έχει τελειώσει τίποτα, παρόλο που τα πράγματα είναι δύσκολα…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης