Απογοητευμένος από την «αναιμική» εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Αταλάντα, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα κι αποκλεισμό στα play offs του Europa League, ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των «»ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του τα οποία δεν επιτρέπονται σε ματς τέτοιου επιπέδου, ενώ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει καλύτερες αντιδράσεις στις αντεπιθέσεις της Αταλάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

-Για το ματς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας στο πρώτο μέρος, μπήκαμε καλά στο δεύτερο. Έπρεπε να ρισκάρουμε και δεχθήκαμε τα άλλα δύο γκολ. Είναι μία ομάδα που έχει μεγάλη αξία, είναι επιπέδου Champions League. Η Αταλάντα ήταν αποτελεσματική σε όλες τις ευκαιρίες. Δεν αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο μας, όπως θα θέλαμε».

-Για το τι έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός:

«Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα. Έπρεπε να είμαστε εμείς που θα είχαμε το πάνω χέρι. Είχαμε καλή αντίδραση στο πρώτο γκολ, όμως δεχθήκαμε τα άλλα γκολ και έγιναν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Στις στιγμές που έπρεπε να σταθούμε καλύτεροι, κάναμε λάθη».

-Για το αν θα άλλαζε κάτι:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, ό,τι έγινε έγινε, πρέπει να προχωρήσουμε, θα το αναλύσουμε, να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης