Μαρτίνς: «Αν ξεπεράσουμε τη Γουλβς, όλα είναι πιθανά»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 19:30
Μαρτίνς: «Αν ξεπεράσουμε τη Γουλβς, όλα είναι πιθανά»

Η κλήρωση του Europa League φέρνει στον δρόμο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα, αν φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείσουν τη Γουλβς στον επαναληπτικό της φάσης των «16», με τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώνει ότι «όλα είναι πιθανά» αν η ομάδα του ξεπεράσει τον σκόπελο των Άγγλων.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επειδή έχει αλλάξει το φορμάτ της διοργάνωσης είναι πάρα πολύ πρώιμο να συμμετέχουμε καν σε αυτές τις κληρώσεις. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για τόσο μακρινά παιχνίδια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πράγματι πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Πρώτα τη Γουλβς, που είναι μια ομάδα που παίζει στην έδρα της. Δεν έχουμε το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Καταφέρνοντας να περάσουμε τη Γουλβς, θα αντιμετωπίσουμε τη Ρόμα που βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους του ιταλικού πρωταθλήματος ή τη Σεβίλλη που είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει το τρόπαιο περισσότερες φορές από όλους.

Είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε όλους αυτούς τους αντιπάλους, ωστόσο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Με πάρα πολλή δουλειά και πίστη στην ομάδα είναι όλα πιθανά. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», ανέφερε αρχικά o Πορτογάλος τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν το βλέπει ως παγίδα το γεγονός ότι γνωρίζει τους επόμενους αντιπάλους, απάντησε: «Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους και έχουμε καταφέρει να προχωρήσουμε. Έχουμε να περάσουμε το πολύ δύσκολο εμπόδιο της Γουλβς. Αν αυτό συμβεί, όλα είναι πιθανά. Όλοι οι άνθρωποι στα αποδυτήρια πιστεύουν και έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολύ ωραιότερα πράγματα από όσα ήδη έχουμε καταφέρει στην Ευρώπη».

Όσο για τα νοκ άουτ παιχνίδια ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε: «Θεωρητικά μιλώντας, στα νοκ άουτ παιχνίδια ευνοείται η αδύναμη ομάδα. Μια μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει μια κακή μέρα, αλλά δύσκολα θα έχει δύο κακές μέρες, οπότε μπορεί να επανορθώσει με μια δεύτερη ομάδα.

Μια μικρότερη θεωρητικά ομάδα μπορεί να ευνοηθεί πετυχαίνοντας ένα το φαβορί σε μια κακή μέρα. Όλα αυτά δεν έχουμε σημασία. Σημασία έχει να πιστεύουμε στη δουλειά που έχουμε κάνει. Έχουμε ξεκινήσει πριν από περισσότερο από έναν χρόνο την πορεία μας στην Ευρώπη, έχουμε παίξει επτά γύρους και τους έχουμε περάσει και τους επτά».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 19:30