Το εγκώμιο του Ζοσέ Σα έπλεξε με δηλώσεις του σε πορτογαλική ιστοσελίδα ο Πέδρο Μαρτίνς, χαρακτηρίζοντας τον «φύλακα άγγελο» της εστίας του Ολυμπιακού ως ακρογωνιαίο λίθο των επιτυχιών της ομάδας του Πειραιά.

«Συνήθως, σε όποια ομάδα πάω δεν παίρνω μαζί μου, δικούς μου παίκτες. Ο Σα ήταν ποδοσφαιριστής μου στην Μαρίτιμο, αλλά μετά είχε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Πόρτο! Εκεί όμως, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν, καθώς με τον Κασίγιας, δεν έπαιζε πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχε υψηλό κίνητρο και έτσι στα τέλη Αυγούστου, εξέφρασε την επιθυμία του, να αποχωρήσει. Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με τον Σα, φέρνοντας τον στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού και μια… βολική οψιόν αγοράς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του Πορτογάλου γκολκίπερ, ο Μαρτίνς σημείωσε: «Αρχικά, νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη και έχει γενικά πολλές δυνατότητες.

Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη φορά που ‘έβγαινε’ από την Πορτογαλία και ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Κάτι που είχε περισσότερο στην Μαρίτιμο και λιγότερο στην Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζοντας τις αρετές του, δεν πίστευα ότι θα βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σύντομο διάστημα. Ήταν ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας, ειδικά στα ματς της Ευρώπης. Ήταν φανταστικός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης