Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που τον συνέδεαν με την Αλ Νασρ (σ.σ. η οποία άλλωστε ανακοίνωσε τον Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο για νέο προπονητή) και αφού εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ότι υπάρχει προσύμφωνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής στο protothema, προσθέτοντας: «Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.

Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δεν θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης