Στην αποκάλυψη ότι ο Κώστας Φορτούνης θα πραγματοποιήσει στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα την πρώτη του συμμετοχή, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του,  προχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του έπειτα από την εμφατική νίκη (4-0) των Πειραιωτών στη Λαμία.

Για το σημερινό ματς ο Πορτογάλος ανέφερε στην κάμερα της EΡΤ: «Ήταν μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη. Παίξαμε καλά με προσωπικότητα, είχαμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή μπάλας, κάναμε ολοκληρωμένο παιχνίδι. Ήταν καταπληκτικός ο Γιουσέφ. Ήταν μια επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού. Είχαμε κι άλλες εκτός έδρας νίκες. Δείξαμε έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Φορτούνη στον αγώνα της Τετάρτης (15/1, 19.30) με την Καλαμάτα, επισημαίνοντας:

«Όλα δείχνουν ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής στον Φορτούνη την Τετάρτη, είναι κάτι που το σχεδιάζουμε εδώ και δύο μήνες. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι για να του δώσουμε ρυθμό. Περιμένουμε να γυρίσουν και οι υπόλοιποι τραυματίες για να έχουμε ολοκληρωμένη ομάδα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης