Μανωλάς: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Μανωλάς: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σπίτι του στη Ρώμη στους συντελεστές της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ που έχει τίτλο «TOURΙΣΤΕΣ» μιλώντας για το ποδοσφαιρικό παρελθόν και παρόν του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, από τον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2014 στη Ρόμα.

Απόσπασμα των όσων δήλωσε ο διεθνής αμυντικός:

Για το πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: «Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση».

Για το πως αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: «Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα».

Για τη ζωή στη Ρώμη: «Έχω τη ζωή μου, την οικογένεια μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά».

Για το τι ομάδα είναι: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ: «Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραίμοβιτς».

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, 18:29