Το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό αποκάλυψε η γαλλική ιστοσελίδα lephoceen, η οποία εξειδικεύεται στα θέματα της Μαρσέιγ. Όπως αναφέρει, «η απογοητευτική εμφάνιση στον αγώνα με την Ντιζόν, που ανάγκασε τον Γκαρσιά να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων μπορεί να σημαίνουν το τέλος της εμπειρίας του Mitrogoal στη Μαρσέιγ».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Γκαρσιά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με την Ντιζόν (2-0) προσπάθησε να καλύψει τον Έλληνα επιθετικό, απαντώντας στις πολλές σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε. «Για τον Κώστα δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Θα πάει στην εθνική του ομάδα, θα σκοράρει και αυτό θα του κάνει καλό. Όταν επιστρέψει μαζί μας, θα περιμένουμε μέχρι να σκοράρει, όπως ακριβώς και ο Ζερμέν. Θα πρέπει να σκοράρει, αλλά πρέπει επίσης να βοηθήσει την ομάδα λίγο περισσότερο. Δεν σκέφτομαι τον ”Μήτρο”, σε αυτό το παιχνίδι είχαμε ανάγκη από εκείνους που βρίσκονταν στην καλύτερη στιγμή τους» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, η lephoceen αναφέρει: «Μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν είναι στην κορυφή, αλλά βρίσκεται στο -6 από τον μεγάλο του αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 αγώνες. Αρκετά πράγματα για να θυμώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από καιρό, μάλιστα, σκεφτόταν να φέρει πίσω το είδωλο των φιλάθλων, ωστόσο τώρα υπό την πίεση του κόσμου θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κάνει πρόταση τον χειμώνα. Με ποια μορφή; Είναι δύσκολο να πούμε, αλλά πρέπει να ξέρετε πως ο δανεισμός του Χασάν εξελίχθηκε σε αποτυχία και ο Ολυμπιακός συζητά τη λύση του συμβολαίου του με την Μπράγκα. Έτσι θα αδειάσει μια θέση και ο Μαρινάκης θα μπορούσε να προσφέρει όσα χρειάζονται για την επιστροφή του Μήτρογλου στον Πειραιά.

»Είναι, πάντως, ξεκάθαρο πως η Μαρσέιγ δεν ελπίζει πως θα πάρει πίσω τα 15 εκατ. ευρώ που έδωσε τον Αύγουστο του 2017 στην Μπενφίκα. Στη διοίκηση θέλουν να απαλλαγούν από το βάρος των 330.000 ευρώ που παίρνει τον μήνα σύμφωνα με την Εquipe, έχοντας συμβόλαιο έως το 2021. Ένα ποσό που μπορεί να δώσει ο Μαρινάκης, ο οποίος σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο δίνει 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Γιάγια Τουρέ. Αυτήν τη στιγμή στο transfermakt η τιμή του φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Πάντως, όποια πρόταση κι αν κάνει ο Ολυμπιακός, είναι σίγουρο πως η Μαρσέιγ θα την εξετάσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης