Τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Super League, καθώς όλων των αγώνων του Κυπέλλου (ημιτελικοί και τελικός) με ξένους διαιτητές, τόσο στο γήπεδο όσο και στο VAR, ζήτησε ο Ολυμπιακός στο ΔΣ της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση των Big4 με τη FIFA και την UEFA στις 22 Ιανουαρίου είχε προαναγγελθεί από τον Χούμπελ ότι στα πλέι οφ θα σφυρίξουν μόνο ξένοι διαιτητές, με τους εκπρόσωπους των Πειραιωτών να ζητούν σήμερα στο Δ.Σ. της λίγκας να γίνει σχετικό αίτημα και στην ΚΕΔ, ώστε να είναι δεσμευτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, στο ΔΣ έγινε ενημέρωση για το VAR και την γραμμή του οφσάιντ και όπως ειπώθηκε, τα 950 ευρώ που είναι το κόστος ανά αγώνα θα το καταβάλλουν οι γηπεδούχες ομάδες.

Η κλήρωση για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος θα γίνει ηλεκτρονικά, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που έχουν έδρα το ΟΑΚΑ θα λάβουν κλειδάριθμο.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες στο β΄ γύρο των πλέι οφ δεν θα διεξαχθούν κατ΄ αντιστοιχία με εκείνους του πρώτου αλλά με τυχαία σειρά. Ως προς τα πλέι άουτ, τα δύο κανάλια (NOVA, ΕΡΤ) θα μεταδίδουν από ένα παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης