Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Παρά το περυσινό «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Ισλανδού στράικερ οι Πειραιώτες επανέφεραν το όνομά του στο «κάδρο» των υποψηφίων για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης τους και μάλιστα ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για να τον κάνουν δικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο σύλλογος της Πριμέρα Ντιβιζιόν με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε τον δανεισμό του παίκτη στην ομάδα του λιμανιού.

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον έως το τέλος της σεζόν. Στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία από την στιγμή που ο παίκτης θα περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν οψιόν αγοράς για τον Ισλανδό επιθετικό» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της ο σύλλογος.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Βάσκων για το φιλικό ματς με την Τουλούζ και το Σάββατο (25/7) αναμένεται στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι «φλέρταραν» με τον τότε στράικερ της Χέρενφεν, ωστόσο τελικά ο παίκτης κατέληξε στη Σοσιεδαδ που είχαν προσφερει 9 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Πάντως ο 26χρονος επιθετικός δεν… έπιασε Σοσιεδάδ (σ.σ.: τον πήγε πίσω κι ένας τραυματισμός που είχε), με αποτέλεσμα να κλείσει τη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 2 γκολ σε 25 εμφανίσεις και να μην συμπεριλαμβάνεται στα βάσικα πλάνα του Μόγιες.

Και μολονότι ο παίκτης σύμφωνα με δημοσιεύματα έδειχνε να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός επανήλθε για την απόκτησή του και κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του με δανεισμό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης