Εξελίξεις θα υπάρξουν, και μάλιστα άμεσα, στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν την προσπάθειά τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, Αράο και του Τυνήσιου στόπερ, Μεριά.

Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσουν με θετικό τρόπο οι συγκεκριμένες υποθέσεις και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού μέσα στις επόμενες ώρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου έχουν ανοίξει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τη Φλαμένγκο, στην οποία και ανήκει ο Αράο, και είναι πεπεισμένοι ότι παρά τα… εμπόδια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, ότι θα καταφέρουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον παίκτη.
Άλλωστε ο Βραζιλιάνος χαφ θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πορτογάλου κόουτς για το κέντρο.

Όσον αφορά στον Μεριά, μολονότι πριν μερικές μέρες να ναυάγησε η… κλεισμένη μεταγραφή του (λόγω της αλλαγής στάσης της Σφαξιέν), η νυν ομάδα του Τυνήσιου έριξε εκ νέου γέφυρες προς την πλευρά του Ολυμπιακού, βλέποντας και τη διάθεση του 25χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού να έρθει στην Ελλάδα.

Έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και πιθανότατα τα επόμενα 24ώρα να έχουμε οριστικές εξελίξεις στην περίπτωση του Μεριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης