Eνθουσιασμένος που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κένι Λαλά στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 29χρονος δεξιός μπακ στο Olympiacos TV στο YouTube:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές, να κατακτήσω τίτλους, να ανακαλύψω νέες διοργανώσεις και να αγωνιστώ στην Ευρώπη.

Κάναμε μία ωραία συζήτησε με τον Φρανσουά Μοντεστό, μου είπε τα καλύτερα για το σύλλογο, μου παρουσίασε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω παρακάτω κάτι που ήθελα στην καριέρα μου. Είμαι υπερήφανος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, θέλω να την τιμήσω. Ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους και σας κάνω υπερήφανους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος μπακ υπέγραψε με την ομάδα του Πειραιά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στην ανακοίνωσή τους για την απόκτηση του Λαλά οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.

Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».

Φωτογραφία: twitter, olympiacos fc

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης