Για τραυματισμό δύο αστυνομικών στη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό γίνεται λόγος στο κατηγορητήριο που βασίζεται στην έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη».

Υπενθυμίζεται ότι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της συγκεκριμένης αναμέτρησης σημειώθηκε ένταση στην κερκίδα ανάμεσα σε διαπιστευμένους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά και τις αστυνομικές δυνάμεις και από τις συμπλοκές που ακολούθησαν τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο μάτι και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως αποκαλύπτει το SDNA, οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο Φάληρο ήταν δύο και όχι ένας, όπως ήταν γνωστό μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τo κατηγορητήριο που βασίζεται στην έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα: «Στο 45+ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι του Ολυμπιακού στη θύρα VIP προσπάθησαν να κινηθούν προς το κάτω μέρος της θύρας με αποτέλεσμα να να δημιουργηθεί ένταση και συμπλοκή με τη διμοιρία της αστυνομίας που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, ενός από τη διμοιρία και ενός από την αθλητική βία, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του γηπέδου».  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα απολογηθεί την Παρασκευή. Οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αλλά και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης