Ο Όσκαρ Καρντόσο μίλησε σε ΜΜΕ της Παραγουάης για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, την υποδοχή του από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» και το μέλλον του στην Εθνική.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω μόλις έμαθα ότι με θέλουν, γιατί γνώριζα το πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και ότι βρίσκεται σε μια όμορφη χώρα. Πραγματικά δεν υπήρχε κάτι για να σκεφτώ και κατά κάποιον τρόπο νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ πέρα. Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από Πορτογάλους, ενώ πολλοί συμπαίκτες μου μιλάνε ισπανικά, οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα» ανέφερε και συνέχισε για τη αποχώρησή του από την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση με φίλους της Τραμπζονσπόρ, όμως στην ομάδα δεν υπολόγιζαν σε εμένα. Ήρθε αυτή η πρόταση από τον Ολυμπιακό και με έκανε χαρούμενο, επειδή κατάλαβα αμέσως πόσο με ήθελαν. Στην Τουρκία πέρασα δύο όμορφα χρόνια».

Τέλος, αναφέρθηκε στην υποδοχή του κόσμου του Ολυμπιακού και την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Παραγουάης.

«Πραγματικά ήταν πολύ ωραία η υποδοχή από τον κόσμο. Αισθάνθηκα όμορφα και ήταν πολύ ζεστοί μαζί μου. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μη συνεχίσω στην Εθνική. Θα ήταν ευχής έργον να μου ζητήσουν να βοηθήσω πάλι, αλλά αυτό που προέχει για μένα είναι να δουλέψω και να παρουσιαστώ έτοιμος για τον Ολυμπιακό» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης