Στη σημασία που θα έχει για τον Ολυμπιακό να νικήσει την Αϊντχόφεν χωρίς να δεχτεί γκολ, στάθηκε με δηλώσεις του ο Μαντί Καμαρά, πριν τον αυριανό αγώνα (18/2) με την Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «32» του Europa League.

O μέσος των Πειραιωτών τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, τόσο με καλή επιθετική προσπάθεια, όσο και με προσοχή στην άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

-Πού πιστεύεις ότι πρέπει να εστιάσει η ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα;

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδια για εμάς και τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε κάποιο γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη και πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το ματς για το σημαντικό αποτέλεσμα;

«Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά, αλλά και νέους παίκτες με ποιότητα που μπορούν να βοηθήσουν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για την προσπάθειά μας για την πρόκριση».

-Λόγω της παράξενης σεζόν και τα πάνω από 30 ματς, πώς νιώθουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτή τη ιδιαίτερη κατάσταση;

«Είναι κάπως περίπλοκη πράγματι αυτή η σεζόν, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται για τον κόσμο μας που δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο ή στα ταξίδια και μας βλέπει μόνο από την τηλεόραση. Πρέπει να κάνουμε χαρούμενο αυτόν τον κόσμο και γι΄αυτό πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

-Τι θα κρίνει περισσότερο την αναμέτρηση, το επιθετικό παιχνίδι ή η αμυντική λειτουργία ώστε να μη δεχτεί γκολ η ομάδα;

«Ο προπονητής είναι πιο υπεύθυνος να απαντήσει αυτή την ερώτηση. Εκείνος θα αποφασίσει για την τακτική. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο, την Αϊντχόφεν, την Άρσεναλ, εμείς κάνουμε πάντα ένα παιχνίδι με κατοχή και επιθετικότητα. Δεν σκοπεύουμε να το αλλάξουμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι πρέπει για να σκοράρουμε και να νικήσουμε, όπως επίσης και να προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης