Η πρόκριση επί της Μίλαν στους ομίλους του Europa League ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται απόψε να φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» του θεσμού, καθώς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα υποδεχθούν την Ντιναμό Κιέβου (19:55, Cosmote Sport 2).

Η ομάδα του Μαρτίνς φέτος έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις στη διοργάνωση και έχει κρατήσει το αήττητο στα εντός έδρας ματς. Με σύμμαχο τον κόσμο που έχει κάνει sold out θα προσπαθήσει να πάρει μια «καθαρή» νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ από τους Ουκρανούς. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να αποδείξει ότι η εικόνα στην Τούμπα ήταν μια κακή παρένθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την ενδεκάδα o Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Τσιμίκας θα πάρει τη θέση του Κούτρη, ο Καμαρά του Νάτχο, ο Ντίας του Χριστοδουλόπουλου και ο Χασάν του Γκερέρο. Από την άλλη μεριά πολλά είναι τα προβλήματα και για τον Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, καθώς είναι αμφίβολοι οι Σίντκλεϊ, Σουπριαχά, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Ντούελουντ, Πίβαριτς και Μπεσεντίν.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κρεγκ Πόουσον. Ο Άγγλος επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Καραϊσκάκη, καθώς είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης