Ο Ισραηλινός ρέφερι, Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ θα είναι σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (11/5) στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «sport5.co.il», «ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάλεσε τον Ισραηλινό ρέφερι να σφυρίξει το clasico του ελληνικού ποδοσφαίρου», με το ίδιο ρεπορτάζ να επισημαίνει πως «ο Άγγλος αρχιδιαιτητής το έχει πράξει και στο παρελθόν για κρίσιμα ματς εμπιστευόμενος διαιτητές από το Ισραήλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρεϊνσρέιμπερ είναι διαιτητής της Elite κατηγορίας της UEFA, ο οποίος έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στην Ελλάδα για να διευθύνει παιχνίδι πρωταθλήματος. Πέρσι σφύριξε τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, που έληξε ισόπαλος 1-1 ενώ φέτος διηύθυνε άλλο ένα ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, τη βαρύτατη ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0.

Ο Ισραηλινός, είχε ορισθεί και είχε διευθύνει και ένα παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, αυτό απέναντι στην Μολδαβία για το Nations League στο οποίο οι διεθνείς μας είχαν επικρατήσει 2-0.

Από κει και πέρα, βοηθοί του θα είναι οι Σαγκί Ματζέμπερ και Ντούντου Μπιτόν, ενώ στο VAR θα είναι ο Ζιβ Άντλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης