Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με αναφορές των πορτογαλικών εφημερίδων «A’ Bola» και O’ Jogo, απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού της, Μπρουνο Γκασπάρ.

Όπως αναφέρει η «O’ Jogo», «ο Ολυμπιακός πρόσφερε 2 εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης, αλλά ο πρόεδρος των “λιονταριών”, Φρεντερίκο Βαράντας, δεν ήθελε καν να ακούσει τη πρόταση, αφού η Σπόρτινγκ είναι σε διαμάχη με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας της μετακίνησης του Ποντένσε. Ο Γκασπάρ υπενθυμίζεται έφτασε την περασμένη σεζόν από την Φιορεντίνα αντί 4,5 εκατομμύρια ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η «A’ Bola» σημειώνει ότι «μετά από μια πρώτη επίσημη πρόταση δανεισμού για ένα χρόνο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε για την απόκτηση του Μπορυνο Γκασπάρ. Ένας από τους λόγους που η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρώτη πρόταση του ελληνικού συλλόγου ήταν ακριβώς ο ίδιος λόγος που την οδήγησε να απορρίψει και τη δεύτερη.

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Σπόρτινγκ την απέρριψε αμέσως. Ο λόγος; Η διαμάχη που έχουν τα λιοντάρια με τον ελληνικό σύλλογο, λόγω της υπόθεσης του Ποντένσε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης