Κάτοικος Όσιγεκ θα παραμείνει ο Ιγκόρ Σίλβα… Η ομώνυμη ομάδα από την Κροατία ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ χαφ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Όσιγεκ με τη μορφή του δανεισμού από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αφού τα βρήκαν οι δύο σύλλογοι για τον παίκτη, στη συνέχεια ο Ιγκόρ Σίλβα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους».

«Υπέγραψα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είχα ανακοινώσει νωρίτερα ότι η παραμονή μου στην Όσιγεκ θα με έκανε πολύ χαρούμενο και όλα εξελίχθηκαν καλά. Είμαι ικανοποιημένος» τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο πρώην -πλέον- παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Όσιγεκ, Αλέν Πέτροβιτς, χαρακτήρισε τον Ιγκόρ Σίλβα ως τον καλύτερο δεξιό ακραίο επιθετικό στο πρωτάθλημα και εξέφρασε την επιθυμία ο παίκτης να πάρει όσο το δυνατόν συντομότερα την κροατική υπηκοότητα, προκειμένου να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Παράλληλα, συνέστησε στον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ζλάτκο Ντάλιτς, να… εξετάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου για την εθνική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης