Από τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού, στα «κόκκινα» της Ντιζόν… Ο Γιασίν Μπενζιά, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (30/1) τη μετακίνησή του από τους Πειραιώτες, μέσω Λιλ, στην ομάδα της Ligue 1, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών με τη Ντιζόν κι επιστρέφει στο Σαμπιονά, όπου στις προηγούμενες θητείες του με Λιόν και Λιλ μέτρησε 13 γκολ και 13 ασίστ σε 121 επίσημα παιχνίδια.

Ο Αλγερινός μέσος, που κατέγραψε μόλις 9 συμμετοχές με τους Πειραιώτες, χωρίς να μπορέσει να κερδίσει σταθερή θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, «έσπασε» τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό κι ακολούθως η Λιλ τον πούλησε στη Ντιζόν, αντί ενός ποσού που θα προσεγγίσει (μαζί με τα μπόνους) το 1 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπενζιά παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Ντερκούρ, παίρνοντας τη φανέλα με το Νο10, με τον ισχυρό άνδρα της Ντιζόν να αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα νέος σε ηλικία (25), έχει σημαντικές εμπειρίες και ποιοτικά χαρακτηριστικά και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης