Την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι στο παιχνίδι για την απόκτηση του διεθνούς μπακ φαίνεται ότι έχει μπει και η Άρσεναλ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «corriere dello sport», τονίζοντας ότι οι «κανονιέρηδες» απειλούν τους «παρτενοπέι» στη μάχη της διεκδίκησης του ακραίου οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Όπως προαναφέραμε την ίδια ώρα σύσσωμος ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός Τύπος στον ιταλικό Νότο εκφράζει με βεβαιότητα, ότι η μεταγραφή του Τσιμίκα στην ομάδα του Γκατούζο θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Πάντως υπάρχουν διαφορετικές αναφορές σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Νάπολι για τη μετακίνηση του Έλληνα άσου στο «Σαν Πάολο».

Άλλα δημοσιεύματα τονίζουν ότι η μεταγραφή θα κυμανθεί μεταξύ 6-8 εκατομμύρια ευρώ και άλλα αναφέρουν ότι αυτή μπορεί να φτάσει μέχρι τα 20 εκατομμύρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι ότι κάποια ναπολιτάνικα ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νάπολι και για τον Ντανιέλ Ποντένσε σημειώνοντας, πάντως, πως για την απόκτησή του, θα χρειαστούν 25 εκατομμύρια ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης