Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος του αγώνα της Super League, μεταξύ Βόλου ΝΠΣ – Ολυμπιακού, που είχε γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2019 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης κατά του διαιτητή, των δύο εποπτών, του διαιτητή και του βοηθού διαιτητή VAR.

Η μήνυση κατατέθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα στο Τμήμα Προστασίας Αθλητισμού, το οποίο έστειλε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου λόγω εντοπιότητας, και στρέφεται κατά των διαιτητών Βασ. Φωτιά, Νικ. Σάββα, Δη. Φίλου, Άγγ. Ευαγγέλου και Ανδρ. Φωτόπουλου και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα και έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αττικής να λάβει καταθέσεις από τους διαιτητές που μένουν εντός της περιφέρειας Αττικής και ανωμοτί καταθέσεις από τους υπόλοιπους διαιτητές, οι οποίοι από τη μήνυση κατηγορούνται ότι κακώς ακύρωσαν γκολ του Ολυμπιακού και δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης