Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/1) η μετακίνηση του Λεονάρντο Κούτρη από τον Ολυμπιακό στη Μαγιόρκα για τους επόμενους έξι μήνες, με μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία των δύο ομάδων, πάντως, δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς του παίκτη το προσεχές καλοκαίρι.

Η ισπανική ομάδα, 17η στη βαθμολογία της La Liga, ανακοίνωσε τη μεταγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες του διεθνούς Έλληνα μπακ-χαφ με τη φανέλα της Μαγιόρκα. Αφού ανέλυσε σε λίγες γραμμές το βιογραφικό του και την παρουσία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, η ιστοσελίδα της Μαγιόρκα φιλοξένησε και τις πρώτες δηλώσεις του 24χρονου άσου: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μαγιόρκα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να πετύχω τους στόχους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ισπανική ομάδα, με τον Κούτρη να τονίζει: «Γνωρίζω τον Αριέλ, γνωρίζω ότι είναι ένας παίκτης με ιστορία για το κλαμπ και μου είπε ότι πηγαίνω σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης