Ο Ούγκο Γιορίς εκπροσώπησε τους παίκτες της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα (18/9, 19.55, Cosmote Sport 2) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον Γάλλο γκολκίπερ να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους Πειραιώτες όσο και για τον Βαλμπουενά, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Εθνική τους ομάδα.

 «Φυσικά όλοι ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό ματς σε μία δύσκολη έδρα. Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να έρχεται κάποιος να παίξει στην πρεμιέρα. Ερχόμαστε εδώ με ταπεινότητα και για να αρχίσουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ανέφερε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τον Βαλμπουενά επισήμανε: «Έχουμε μοιραστεί αρκετά ματς στην Εθνική. Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και θα δώσει μεγάλη εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι έπαιζε σε Ρωσία, Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και όπου και να έπαιξε ήταν καθοριστικός για την ομάδα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης